Årets Renault værksted 2021

Som det ligger der tæt på Bilka og andre store bilforhandlere, syner K. Westergaard, der blev etableret tilbage i 1960, måske ikke af meget. Men at stort ikke nødvendigvis er godt, kan værkstedskunderne skrive under på.

”Dette er kongekategorien”, sagde Lasse Petersen – Eftermarkedschef hos Renault Danmark, da han på Renault Danmarks årlige kick-off, annoncerede prisen som Årets Værksted og uddybede.

”Der er nogle, der tror at den næste bil bliver solgt af salgsafdelingen og af smarte reklamer, men nej, den bliver solgt på værkstedet. Hvis kunderne her er tilfredse, så er sandsynligheden for at de også køber deres næste bil hos forhandleren stor”

Med det i mente kræver det jo noget af et værksted, for modsat en salgsafdeling hvor folk jo kommer for at købe en bil, så skal der jo noget til at skabe tilfredse kunder, som jo typisk kommer for at få repareret deres bil. Så for at blive Årets Værksted, er der en lang række kriterier, der skal være opfyldt.

”Når vi vurderer, hvem der skal løbe med titlen, så er der nogle helt klare kriterier. For det første kigger vi 360 grader rundt og vi tager erfaringer fra hele året med i bedømmelsen. Så der skal være tale om et kontinuert højt niveau, så skal kundetilfredsheden med værkstedet naturligvis være i top og man skal have alle sine processer på plads” siger Lasse Petersen, der med de kriterier i baghånden, ikke havde de store overvejelser da vinderen skulle findes.

”Det er et meget kompetent værksted, der netop har høj kundetilfredshed og som i den grad har deres processer på plads. De spørger kun om hjælp hvis de virkelig har udtømt alle muligheder selv og det vidner om et veldrevet og kompetent værksted, hvilket i den grad også kan aflæses i kundetilfredsheden, så jeg er glad og stolt over at kunne udnævne K. Westergaard i Horsens som Årets Værksted”, siger Lasse Petersen.

Det er ikke første gang at den store hæder tilfalder Horsens virksomheden – også i 2016 kunne man smykke sig med titlen – så tilfældighed – nej det kan man vist ikke kalde prisen.