Brugte biler hos K. Westergaard Automobiler i Horsens

K. Westergaard Automobiler i Horsens har altid mange klargjorte brugte biler på lager. Kig ind i vores udstilling og lad os få en snak om dine behov og ønsker til din nye brugte bil. Vi har samlet det hele under ét tag og kan hjælpe med det meste.

Brugte biler gennem mere end 50 år

Vi er autoriseret Renault og Dacia forhandler og har over 50 års erfaring med salg af personbiler og erhvervsbiler.

Alle vores brugte biler er særligt udvalgt med strenge krav til kvalitet, stand og servicehistorik. Og alle brugte biler gennemgår naturligvis en omfattende mekanisk- og kosmetisk klargøringsproces, inden de kommer til salg.

Hos K. Westergaard Automobiler i Horsens er tryghed og tillid nøgleord, når du handler brugt bil hos os.

Selv om vi sælger brugte biler, så er vores allervigtigste vare på hylden troværdighed. Derfor knokler vores 20 faguddannede og engagerede medarbejdere hver dag for at levere kvalitet og service til dig og din bil.

Biler der passer til dine behov

Som kunde skal du have fuld tillid til, at vi som forhandler af brugte biler kun sælger biler, som vi 100 procent kan stå inde for. Du skal have en bil, der passer til dit behov, og du skal have fuldt overblik over, hvad du får for pengene. Det får du hos os.

Vi sætter en ære i at levere fejlfrie biler og leverer kun brugte biler, der er rengjorte og klargjorte efter højeste standard.

Det handler om at give dig fornemmelsen af at køre i en ny bil, selvom du handler brugt.

K. Westergaard Automobiler i Horsens er med dig hele vejen, og vi rådgiver også gerne om attraktiv finansiering.