Nyheder fra Facebook– Vi holder dig opdateret..

Privatleasing er super populært og vi leverede disse to clio til privatleasing til hhv. Nadine & Jesper samt til Lars. Tillykke med de fine nye clio’er! Kig forbi salgsafdelingen og se mulighederne for privatleasing eller køb af ny Clio!
I dag leverede vi denne super lækre Captur Intens til Birgit & Kresten. Bilen har blandt andet 360graders kamerpakke, automatisk parkering, adaptiv fartpilot og aktiv vogbaneassistent. Denne bil er den 3. Captur vi leverer til Birgit og Kresten! Tak for tilliden og stort tillykke med jeres nye bil!
Vi har lige fået en Master III T35 ind, så har I brug for en ekstra varevogn i firmaet eller skal en af de gamle udskiftes, så giv os et ring eller aflæg et besøg. Så finder vi en løsning til jer også! www.westergaard-automobiler.dk
Husk at vi i dag holder åbent i salgsafdelingen fra 11.00 til 15.00. Solen skinner og vi har masser af nye og brugte biler på lager! Kom og gør en god handel!
Vi købte brugt bil ved K Westergård. Og ja servicen er helt i top. Der var et par småting der skulle rettes, som blev rettet uden problemer. En kæmpe tak til Lasse Winther for handlen.....
Tak for handlen i dag...vi fik en super god og kompetent behandling af Peter Seiding. Kan klart anbefale Deres Erhvervs afd.
Super godt værksted med god service, fornuftige priser og holder hvad der er aftalt. kan klart anbefale dem.
Kundepleje og servise helt i top. Fik en super god behandling. En enkelt dag i Horsens og turde ikke køre bilen hjem igen. Men I fik redet resten af min dag. Selv på en travl....
*Rigtig god behandling *Venlige sælger der ikke stopper bilen i halsen på dig *God service *Biler til alle
Brugt dem til at håndtere mine seneste 3 biler. Altid ydet super service, med et smil og gode priser. Kan ikke se mig selv bruge andre værksteder igen.
Indlæs flere